Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Termenii si conditiile cu privire la achizitiile, comenzile efectuate in cadrul firmei noastre sunt urmatoarele : Pentru a avea toate informatiile legate de conditiile comezii si livrarii unui produs de pe www.green-smartpower.ro, va rugam sa cititi cu atentie cele de mai jos. In cazul în care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati. Accesand si afisand acest site sunteti de acord in mod implicit si neconditionat cu prevederile de mai jos. In acest sens  va recomandam sa va informati.

Green-smartpower.ro isi rezerva dreptul de a modifica si a adauga noi conditii fara o notificare prealabila.

Green-smartpower.ro administreaza acest site cu rolul  de a informa, de a fi in contact cu dumneavoastra. Puteti descarca informatii de pe acest site, dar numai pentru scop necomercial si numai pentru a le utiliza in interesul dumneavoastra personal. Transmiterea, modificarea, reutilizarea, publicarea, raportarea sau utilizarea in orice mod a acestor informatii in scopuri publice sau comerciale, fara acordul scris al green-smartpower.ro  sau a partenerilor, sunt strict interzise.

Informatiile de pe site  pot  contine inadvertente  tehnice sau erori de scriere. Green-smartpowe.ro va asigura ca in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date se vor lua toate masurile necesare pentru a va informa si, in cazul in care doriti, aveti posibilitatea de a anula comanda dumneavoastra.

Comandarea de produse prin intermediul acestui site echivaleaza cu acceptarea de catre dumneavoastra (clientul) a prezentelor Conditii.

1.Pretul 

Preturile produselor afisate pe site sunt exprimate in lei si includ TVA. In pretul produselor nu intra costurile de livrare  percepute de curier. Preturile produselor noastre  pot fi modificate faranotificari prealabile.

  1. Vanzarea produselor

In cazul in care ati ales modalitatatea de plata la livrare, contractul de vanzare-cumparare intre cumparator si societatea noastra se considera incheiat in  momentul livrarii produselor si platii contravalorii acestora.

 

  1. Termene de livrare

Termenul de livrare poate varia in functie de produsul comandat si de disponibilitatea sa. In conditii normale termenul de livrare al produselor cumparate prin intermediul magazinului online www.green-smartpower.ro este de maxim 15 zile  din momentul preluarii comenzii. Produsele sunt livrate prin curier rapid. In cazul in care nu sunteti gasit la adresa specificata, veti fi sunat de catre firma de curierat pentru a stabili termenul de livrare. In cazul in care constatati ca pachetul dumneavoastra a sosit avariat sau desigilat va rugam sa-l refuzati (mentionand motivul refuzului pe borderoul de livrare) si sa ne contactati in cel mai scurt timp,in maxim 2 zile de la primirea coletului, pentru remedierea problemei.

Livrarea se efectueaza prin Curier Rapid

Produsele se livreaza in ambalajul original, sigilat, al producatorului, impreuna cu factura si certificatul de garantie unde e cazul. Pretul produselor nu include servicii de montaj cu exceptia produselor si a kiturilor unde este specificat si montajul.

 

  1. Modalitati de Plata

   Avem  la dispozitie 2  modalitati de plata:
 – Plata cash la livrare (Ramburs) ;
 – Plata prin Transfer Bancar sau  OP(Ordin de plata) ;

  1. Garantie

Garantia se ofera pentru toate produsele functie de perioada stabilita de producator.

Nu fac obiectul garantiei produsele consumabile sau cele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, etc. Nu se accepta la garantie  instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate ,aceste situatii duc la pierderea garantiei. 

Garantia este solutionata in maxim 20 zile lucratoare de la receptionarea produsului in service. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.

  •  Operatiunile de service in perioada de garantie nu includ : 

– cheltuielile de expediere de la client la centrul de service si inapoi;

  •  Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.  Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Societatea noastra va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. 

 

  1. Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Categorii de produse care se pot returna doar daca sunt sigilate:
1) Consumabile
Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. 
Nu pot fi returnate produsele care au fost aduse pe comanda (Comanda speciala este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.). Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site se poate returna fara nici un cost suplimentar din partea clientului, dupa ce in prealabil a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 48 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

 

  1. Limitele responsabilitatii

Societatea noastra   nu poate fi responsabila pentru neonorarea unei comenzi din cauza de forta majora.

 

  1. Transferul dreptului de proprietate

Transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandate de pe site-ul nostrum are loc in momentul primirii confirmarii ca s-a incasat pretul integral pentru produsele comandate, respectiv la momentul platii la livrare, in cazul vanzarii la distanta cu plata la livrare.

 

  1. Legislatia corespunzatoare in vigoare

Legislatia aplicata cuprinde prevederi din: Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta guvernului nr.130/2000, republicata in MO. nr. 177/07.03.2008, modificata prin OG 174/2008, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Legea 677/2001 privind protectia datelor personale si libera circulatie a acestora, modificata si completata, Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

 

 

Cos
Sidebar
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Sign in

No account yet?