POLITICA DE LIVRARE

 

1.Livrarea produselor achizitionate se face prin curier rapid. Costurile  de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului. Informatiile legate de livrare vor fi comunicate  si confirmate de catre reprezentantul de vanzari, in functie de fiecare comanda(timpul de livrare,adresa de livrare,costul de livrare) fiecarui cumparator prin e-mail si/sau telefonic.

2.Dupa finalizarea comenzii ,clientul va primi pe mail factura proforma si detaliile cu privire la costul livrarii.Aceasta va avea termen de scadenta 3 zile .

3.Platile se pot face astfel :

3.1 La curier odata cu primirea comenzii la adresa specificata la o valoare totala  a comenzii de pana in 2500 lei.

3.2 Prin plata unui avans de 45% prin transfer bancar, diferenta la curier daca comanda  este intre 2500 si 5000 lei.

3.3 La comenzile de peste 5000 lei se face plata unui avans de 45% prin banca ,iar diferenta de asemeni prin banca cu doua sau trei zile inainte de primirea comenzii.

3.4 Livrarea se face in maxim 15 zile la adresa de livrare  specificata.

 

POLITICA DE RETUR

Produsele achizitionate  de  pe site-ul nostru  pot fi returnate  conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice de la receptia produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in starea  in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre  client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in maxim 15 zile lucratoare de la receptia produsului returnat. 

Categorii de produse care se pot returna doar daca sunt sigilate:  Categoria de consumabile

Returul produselor este reglementat de Ordonanta  nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. 

Retururi de produse :

Se poate  solicita returul de produse in urmatoarele stuatiii:

Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii.

Produs neconform in primele 24h de la receptia coletului. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise sau telefonice.

Produs  deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.Produse livrate neconform. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat. Costurile de retur cad in sarcina firmei noastre.

.

Cos
Sidebar
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Navigând pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri.

Sign in

No account yet?